Solen skiner, fåglarna kvittrar och långa lediga dagar lurar runt hörnet. Kort sagt, det är semesterdags! Har du en trädgård så har du en särskilt fantastisk resurs. Istället för att tänka på om du behöver klippa gräset och rensa ogräs är det hög tid att se trädgården som en plats för avkoppling och njutning.

Resurser runt knuten

Oavsett om du har en fotbollsplan eller ett frimärke finns det mycket roligt du kan göra i din trädgård. Barnen bryr för övrigt inte om att gräset är för högt. De är mer intresserade av att blåsa såpbubblor och spela fotboll än att ogräset prunkar. Leta fram din lekfulla sida och gå på hemsafari bland maskrosorna istället. Det är dessutom roligare för alla.

Hitta på något nytt

Det finns massor att göra i trädgården oavsett ålder och förutsättningar. Varför inte testa till exempel frisbeegolf? Eller återupptäck något nygammalt, som att kasta hästsko. Varma dagar kan det vara läge för vattenballongerna att komma fram. Eller varför inte bygga din egen minigolfbana? Det är egentligen bara din egen fantasi som sätter gränserna. Behöver du lite extra inspiration kan du alltid titta här och se vad som erbjuds.